25 Mart 2014 Salı

Müslüman Anneler - Yeni tasarım


Müslüman Anneler için tasarlanan yeni şablonu paylaşmaktan ziyade bloga uğramanız faydalı içeriğinden özellikle annelerimizin yararlanacağı güzel bir blogu da tanıtmak istiyorum bu gün..

Alev alev yanan dünyaya çocuklarımıza kapıyı açmadan evvel kalplerini yetiştirienin zorluğu karşısında kendimizi yalnız hissetmeyeceğiz..birileri var ve birileri ciddi bir emek veriyor diyebileceğiz..

Kendi dillerinden:

Çocuklarını İslamî hassasiyet ve titizlikle büyütmeye, yetiştirmeye gayret eden birkaç annenin girişimiyle kurulmuştur.
Bizler, bir bebeğin İslamî eğitiminin hamilelikten önce başladığına inanan kimseleriz. Bu bağlamda ilk dönemlerde;  “Bir bebek anne karnında nelerle muhatap olmalı? İslam’a uygun dünyaya gelmesi nasıl olmalı? Beslenmesi, uykusu, rutinleri, odası, yatağı, elbisesi gibi konularda nelere dikkat edilmeli?” sorularını soruyoruz kendimize.. Sonra büyüdükçe çoğalan ve artan diğer konular.. Ahlak, edeb, ibadet, bilinç, şuur vs..


Canlı olarak görmek ve ziyaret etmek için:MÜSLÜMAN ANNELER

Hayırlı ve bereketli olması yanısıra bu tür blog sayılarının artmasını da kalben diliyorum..

Blog görünümünü değiştirmek isteyen dostlar blogumun en alt kısmında yer alan YERLEŞİM-SEÇİM bölümü inceleyebilir GALERİ bölümümden fikir alabilir ve tabii ki mail adresimden bana hemen ulaşabilirler..




Sevgilerimle..



Blog Calismalarim
Blog Calismalarim

”Bu Dünyada Çiçeklere Bakmak İçin Cehennemin Çatısında Yürüyoruz,Haydi Gelin,Çatıya Çıkalım!”

3 yorum:

  1. ne güzel bir blog sayende takibe başladım, tasarım da yine muhteşem..

    YanıtlaSil
  2. Bayan olduğunuz için bayan blog sahiplerinin dilinden çok iyi anladığınızı söyleyebilirim.Başarılı tasarımlar oluşturmuşsunuz.Tebrikler

    YanıtlaSil
  3. Çok hoşuma gitti blogunuz bende beklerim sevgiler:)

    YanıtlaSil

Recent in Recipes

SON YAZILAR