11 Ekim 2014 Cumartesi

Keşf-i Blog:İffetin Günlüğü



Arkadaşların bloglarını gezerken bloglar listesinden tesadüfen karşılaştığım ve keşfettiğim çok sıcak ve samimi bir blog ile tanışalım dostlar..

Blogları son aylarda oldukça boşlayanlar,ihmal edenler ve artık yazmayanları dahi görünce blogun tadı o sıcak ve çok özel dostluğunu az biraz kaydeber gibi olduğumuzu hissediyorum..saniyeler içinde yorumların yapılması küçük bir tuşa basılarak beğeninin ifade edilmesi ve paylaşımın kaynayıp gitmesiyle tatmin olanlar anlık bir zevkin peşinden koştuklarını düşündürüyor bana..

Sebebini biliyor ama inanın reklamı yapılır diye paylaşmak dahi istemiyorum..affola..



Evli, ev hanımı, 4 çocuk annesi..Konya'dan güzel evi ve bahçesinden dediğim ve sürekli içimde bıraktığı o sıcaklık sebebiyle vurguladığım samimi ve içten paylaşımlarıyla blogunda uzun süre dolaşmama sebep olan bu hayatı doya doya yaşayan kendisine yer açan hobileri ve sosyal yönüyle de ben anne olabilirim ama bi dünya şey yapmayı da başarabilirim mesajını resmen hatırlamama sebep oldu..

Mutlaka okuyun bakın ziyaret edin demeyeceğim..Direk ve hemen izlemeye alın..
Blog sever olarak veya blog yazarı olarak bizlere bir çok duyguyu tekrar hatırlatacak bloglarımızın neden bizim için önemli olduğunu,ayrı bir pencere ve kendimize özel kurduğumuz bir dünya olduğunu hatırlatacaktır..

Ve varsa sizin de keşfettiğiniz,okumaktan zevk aldığınız güzel samimi bloglar lütfen paylaşın..bu güzellikleri kendimize saklamayalım..

Güzel blog yazan,emek verenlere teşekkürün en güzeli olur bu kanımca..

Bloglarını boşlayıp gidenlerin sessizliğini dinlemek çok acı olmaya başladı..çoğunu da üzülerek söylemeliyim ki artık izlemekten vazgeçip izleme listemden kaldırmış oldum..yenilerine,düzenli olarak yazanlara yer vermek istiyorum..

İFFETİN GÜNLÜĞÜ'nü okumanızı şiddetle tavsiye ediyorum..ben büyük bir keyifle dolaştım sayfalında ve hayatında..paylaşımlarının devamını,bol azim çokça sabır ve güzelliklerinin artmasını diliyorum..

Siz kıymetli okurlarıma da güzel bir haftasonu diliyorum..
Blog tavsiyelerinizi bekliyorum ha ona göre ..:)

Allaha emanet olun canlar..

Blog Calismalarim
Blog Calismalarim

”Bu Dünyada Çiçeklere Bakmak İçin Cehennemin Çatısında Yürüyoruz,Haydi Gelin,Çatıya Çıkalım!”

13 yorum:

  1. Benimde keşfettiğim bir blogtu İffetin Günlüğü.Takipteyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok keyifli bir blog değil mi?..severek dolaştım sayfalarında niye haber vermedin kız :)

      Sil
    2. :) Öyle birşeyki kaç senedir blog aleminde olunca artık blogları takibe alırken çok inceliyorum,seçici davranıyorum.Kaliteli blogları takip etmek istiyorum.İffetin Günlüğüde onlardan biri.Tamam bundan sonra haber veririm ;)

      Sil
    3. Aynen canım bende çok seçici olmaya başladım gerçekten severek blog yazanları izlemeye alıyorum artık..

      Sil
  2. Allah razı olsun :) bende dun takip etiğim bir çok bloggerin artık yazmadığını hata sene bile geçtiğini gördüm. üzüldüm gerçekten tamda dünün üstüne bu yazı ne güzel geldi bana :)

    YanıtlaSil
  3. İffetin Günlügünü bizimle tanıştırdığın için teşekkürler canım :)
    dediğin çok doğru , hatta biri yazmıştı bloğumu instgram ile aldattığım için çok pişmanım :)

    YanıtlaSil
  4. Gerçekten güzel şeyler katacağa benziyor teşekkürler paylaşım için :)
    Blog dünyasına gelince, blogu ilk açtığımda çokluğu korkutmuştu beni. Ama zamanla gördüm ki açmak değil hakkını vermek devam edebilmekmiş mesrle ...

    YanıtlaSil
  5. O da benim hemsehrimmis... Siz tavsiye edersiniz de izlemeye almam mi.? ;))

    YanıtlaSil
  6. Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim.çok mutlu oldum :)
    bi ara ben de yazmaya ara vermiştim, bir vesileyle devam etme kararı aldım..içimden nasıl geliyorsa, daha doğrusu okuyucularım karşımda beni dinliyormuş gibi yazıyorum..ins.ve face.blogun tadını vermiyor bence de..
    daha sık güncellemek dileğiyle inşallah..

    YanıtlaSil
  7. yardımınıza ihtiyacım var blogumda gadget bölümleri clak and olarak görünmekte ne yapacağımı bilemedim bloguma bakarsanız anlatmak istediğimi görürsünüz nasıl düzeltebirim bunları

    YanıtlaSil
  8. Sen tavsiye edersinde biz de bakip begenmezmiyiz sevgicim..yine harika bir blog kesfetmissin samimi ve icten...tesekkurlerrr...selamlarrr

    YanıtlaSil
  9. ah o blog boşlayanlar arasında bende varım maalesef... yazın işten öyle bir dengem bozuldu ki üretim yapamaz duruma geldim daha da toparlayamadım. Bu arada İffetin günlüğünü de severek takip ediyorum

    YanıtlaSil

Recent in Recipes

SON YAZILAR