26 Ekim 2014 Pazar

Allah Beni Seviyor


Görsel anlamda güzel bir kitap oluşu bu kitabı elinize alıp incelemek için ilk faktör olabilir ancak kitabın ismi bile kendisini alıp bakmaya yetiyor..


İçeriğine ise göz attığımda evimizde mutlaka olması gereken kitaplardan biri olması gerektiğini düşündüm..kutsal kitabımızdan ayetleri daha iyi kavrayabilmek için çocuklarımızın güzel ahlaklı kıymetini ve önemini öğreten hikayerler içerir.
Gün içerisinde heyecanla okunmayı beklediğimiz kitaplardan biridir..ayrıca içimi inanılmaz derecede rahatlatan bir kitap oldu..bu gece son hikayeyi okuyacağımız için şimdiden üzgünüm diyebilirim..
Arkası gelir mi yine buna benzerleri yazılır mı bilemiyorum ama bu kitabı hazırlayanlar gerçekten çok titiz bir çalışmaya imza atmışlar..
Allah hepsinden razı olsun..


Günlük koşuşturmacanın içerisinde ve özellikle günün sonunda yavrunuzu kucağınıza alarak sevgi ile okunacak bir kitap konumunda olması dışında dinen de ahlak eğitiminin ve Allah'ın kulları üzerinde görmek istediği güzel davranışları gözler önüne sererek çocuklardan çok anne babayı da düşündürerek,eğitiyor..daha önce hiç bir masal veya hikaye kitabı vicdanımı bu denli rahatlatmadı..

Çocuğunuzu günde dinimiz ile ilgili en az bir ögün hikaye ile beslemenizi tavsiye ediyorum..Allah beni seviyor kitabı dışında büyük İslam alimlerini de konu alan Can-Can kitabı da tavsiye ettiklerimin arasındadır..Bu kitaplara sahip olun kardeşlerim..
Sizin de tavsiye edebileceğiniz kitaplar varsa lütfen paylaşın..

Her seferinde çocuğuma okuduklarım,çocuğumun üzerindeki etkileri ne olur diye endişemin bu kitaplarla son bulduğunu itiraf edebilirim..bu sebeple serinin diğer kitaplarına da sahip olarak Allah beni seviyor ve Can-Can kitaplarını yeniden temin ederek çevremdeki çocuklu ailelere hediye etmek istiyorum..

Kitaptan güzel hediye yoktur..Allah'ı,güzel ahlakı ve güzel insanları anlatan kitaplardansa daha da güzel hediye düşünülemez..çocuğunuz olmasa dahi bu kitapları temin edip yuvalara kreşlere hediye edebilirsiniz..

İnternet üzernden temin etmek isteyen veya incelemek isteyenler için:Dini Hikayelerle Ahlak Eğitimi

Sevgi dua umut ve daha güzel nesiller yetiştirmemiz dileğiyle..
Güzel geçsin gününüz..
Blog Calismalarim
Blog Calismalarim

”Bu Dünyada Çiçeklere Bakmak İçin Cehennemin Çatısında Yürüyoruz,Haydi Gelin,Çatıya Çıkalım!”

3 yorum:

  1. bu paylaşım için çok çok teşekkürler en kısa zamanda oğlum için alacağım

    YanıtlaSil
  2. Kitabın içi de dışı da görsel olarak dikkat çekici, kim bilir ne güzel bilgiler vardır içinde :)
    Ve bir adet ödülünüz var :)

    YanıtlaSil

Recent in Recipes

SON YAZILAR