20 Temmuz 2013 Cumartesi

Mahrem Cevaplar ve İki tatlı Hediye


Selamünaleyküm sevgili dostlarım elime iki gün evvel ulaşan güzel bir paketten bahsetmek istiyorum üstelik beni çok çok mutlu eden bir paket olduğu için mutlaka post olmayı hak ettiğini düşündüm böylece işte karşınızda :)
Sevgili ablam Seyyah için hazırlanan şablon tasarımı adına gönderilen kitapları alınca hele bir de bunların yanına koymuş olduğu küçük fakat çok çok tatlı ve romantik hediyeciklerini alınca açlığımı susuzluğumu unuttum..hele bir de kitaplar hediye edildiğinde içimde duyduğum huzur ve tatminin ifadesi oldukça zordur arkadaşlar..

Bu güne dek sizin vesilenizle bir çok kitap sahibine ulaştı Elhamdülillah..
Kitap ile ilgili daha fazla bilgi almak için buraya bakabilirsiniz kuzularım..



Mahrem cevaplar kitabını neden bu kadar ısrarla ve sabırla talep etmemin sebebi ise daha evvel de bahsetmiş olduğum gibi adından da anlaşılabileceği gibi kimseye soramadıklarımızın cevapları cevaplanmış fetvalar halinde bir kitapta toplanmış olup her an kendisinden faydalanabilmemizdir..

Kesinlikle her evde olması gereken her çeyize konması gereken bir kitaptır..duyurmak paylaşmak isterim..

Seyyah ablama çok çok teşekkür ederim..bir kez daha Allahım kolaylaştırsın zorlarını dilerim ablacım..beni çok çok mutlu ettin..tarifsiz bir huzur yerleşti Allahım sana da huzur ve afiyetnasip etsin..

Hayırlı iftarlar arkadaşlar..

Sevglerimle..


Blog Calismalarim
Blog Calismalarim

”Bu Dünyada Çiçeklere Bakmak İçin Cehennemin Çatısında Yürüyoruz,Haydi Gelin,Çatıya Çıkalım!”

5 yorum:

  1. Çeyizlik deyince kitap için Sevgi Abla, bende Sakın Okumayın Cıss aslı kitabı tavsiye etmek istiyorum, bu kitaba da Sosyal Doku Derneğinin çok yardımı olmuş ön sözünde belirtiyor..
    Cinselliğin dini boyutu kadar hayata kazandırdıkları(helal dairede) korunma yöntemleri, cinselliğin korkulacak bir şey olmadığı, vajinusmus hakkında bilgiler, evli olan kadınların cinselliğe bakış açısındaki yanlışlıkları, kürtajın dini açıdan boyutu ve zararları, cinselliği keyifli yaşamak için kadınlara ipuçları vs. vs. bir çok başlık bulunuyor. Bende çeyizlik almıştım bu kitabı ve evlenecek arkadaşlarımada almayı düşünüyorum. Evli bekar herkes okumalı.

    http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=661843&sa=144347192

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bir düşünce. bence de her evde bulunması gereken bir kitap.

    YanıtlaSil
  3. CANIM GÜZELLİKLERİN HEPSİ SENDE Bİ TANEM
    HER ŞEYİN EN GÜZELİNE LAYIKSIN
    HAYIRLI GÜNLERDE KULLAN TATLIM
    ALLAHA EMANET OL

    YanıtlaSil
  4. Çok merak ettim, bende alacağım inşallah

    YanıtlaSil

Recent in Recipes

SON YAZILAR