31 Aralık 2013 Salı

Yaseminin Mutfağından Yeni Tasarım Yeni Görünüm



Bir bakıma Değmesin yağlı boya tasarımlarını simgeleyen minik şirin resimli headerlar tasarımlı şablonlar en çok tercih edilen tasarımım oldu zamanla :) artık bu tarzı gören otomatik olarak bilir ki bu tasarım Değmesin yağlı boya'nın ellerinden çıkmıştır..beni gülümeseten ve mutlu eden bir şeydir bu :)
Pembeleri ve mavilerin puantiyeli desenlerin ve şeker kategorilerin bir araya geldiği özel menüleriyle fonksiyonluğu artırılmış tariflerin arşivi ile ulaşımı kolay olmuş lezzetlere..
Daha net daha temiz daha cici daha sevimli çok sevgili ve tatlı Yasemin hanımın blogunu görmenizi ziyaret etmenizi isterim..
Uzun uzun saatler sayısız belki de 200'e yakın maille çalıştığımız cici blogu artık yayında :) sevgi ve mutlulukla kullanmasını dilerim :)
Uyumlu ve anlayışlı oluşu sıcak kanlı ve yardımsever Yasemin hanıma herşey için teşekkür ederim..kendisi bilir :)
Blogunu görmek için buraya tıklamanız kafidir dostlarım:YASEMİNİN MUTFAĞINDAN

Tasarım hakkında daha geniş bilgi almak veya her tür merak ettiğiniz sorularınız için degmesinyagliboya@gmail.com elektronik posta adresime bir mail atmanız yeter..
Mailler gün içerisinde cevaplanmaktadır..

Şimdiye dek tasarlanan tüm tasarımlarımı sayfamın en alt bölümünde yer alan GALERİ bölümünden inceleyebilir fikir alabilirsiniz.

Herkese güzel bir gün diliyorum..sevgilerimle canlar..


Blog Calismalarim
Blog Calismalarim

”Bu Dünyada Çiçeklere Bakmak İçin Cehennemin Çatısında Yürüyoruz,Haydi Gelin,Çatıya Çıkalım!”

3 yorum:

  1. Sağlıklı mutlu yıllar:)

    YanıtlaSil
  2. ELLERİNE EMEKLERİNE SAĞLIK YOLUN AÇIK OLSUN GÜZEL KIZIM....

    YanıtlaSil
  3. Gerçekten uzun uzun saatler sayısız mailler :) Ama tam da istediğim gibi ,içime sinen sade ve şık bir şablon tasarımı oldu. Kararsız kaldığım anlarda bana yaptığınız yardımlar için çok teşekkür ederim. Emeğinize sağlık .Başarılarınız daim olsun. Her şey için çok teşekkürler. Harika bir çalışma oldu.
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil

Recent in Recipes

SON YAZILAR