3 Mayıs 2013 Cuma

Olmadi olamayan projelerim


Elimdeki projelerden biri asagidaki karede gorunen yatak odam icin dusundugum renkleriyle uyum saglayan el yapimi halimdi..di..diyorum cunku ne ettimse bittiremedim..soyle ki ne zaman elime alsam mutlaka evde kavga cikar kiyamete donusur veya telefon calar ciddidir ilgi gerektirir dikis makinesinin kablosu cekilir veya kizimin uyanmasi cok muhtemel olan bir vakitte dikis istahim kabarmis olurdu..

 

Elime her alisimda..abartisiz hep bir seyler boldu durdu bu projemi..aklim karisti..uzerine gectigimde yine elime aldigimda daha onceden aklimda tuttugum notlar (evet cok zeki oldugumdan :p) unutamam dedigim icin aslinda kalkip kalem defter almaya usendigim icin aklimdaki notlar ucup gitmis olurdu haliyle boylece hatali yeri tespit etmem veya hatirlamam dahi imkansizdi..boylece dogradim duzeltmek icin..kestim dengelemek icin (aslinda adim adim projeyi katlettigimin de farkindayim ama kendime izdirap ve spor olmasi icin boyle yaptigim bir taktitir bu)son noktaya da gelince yeter cok ugrastim seninle diyerek posete toplayip cope ugurladim..cok istedigim halde..olmadi olamadi..nihayete eremeden evi terk eyledi..


Malum artik dikis dikmeye baslayacagim insallah dolayisiyla bu gun yine cok uygun bir ortam ve zamanda kumasimi cikartip serdim yere (ev rahat calistigim yer) kumasim tamam olcum tamam model tamam ama yine bir seyler tersti..gercekten olumsuz bir seyler var..


Kizim da yardima gelince kumasi yerinde oynatmalar basladi hafif hafif benim renk paletim yuzumde kendini gostermeye basladi,oglumdan resim cekmesini rica ettigimde yanima sokulup durmalar oynasmalar.."ZIZ,az dur hele sonra sen cekersin"deyisimin ardindan yanimda durarak sekil A'daki pozu verdi..suclu oldugunu bile bile,bkz:dudak bukme,parmaklari tutma :) derken cuma vakti geldi kumas katlandi teyelli haliyle kaldirildi..ki,o teyel dahi yanlis oldu..daha cok riske atmadan daha uygun bir ortamda size bu etegin yapimini anlatmak ve gostermek kaldi..


Yine de..hersey olumsuzdu degildi tabii ki bugun..an be an sanki bi yerlerden bir felaket haberi gelecekmis gibi bir his vardi icimde sadece..cok sevdigim bir kac insan zorlu gunler geciryor..boyle olunca bende huzursuzluk hep mevcut..atamiyorum da..yardim da edemiyorum..dua etmekten baska sey gelmiyor elimden..bir de sizden de dua talep etmekten..ne olur dostlarim icin bir hayir duasi yapin kardeslerim..her ikisi de sarp ve zorlu yollardalar..

Sevgilerimi gonderiyorum..elbet zorluklar muminin tadi tuzudur..elbet gececektir..insallah..Sirtimizi saglam yere dayadik..

Elhamdulillah..


Blog Calismalarim
Blog Calismalarim

”Bu Dünyada Çiçeklere Bakmak İçin Cehennemin Çatısında Yürüyoruz,Haydi Gelin,Çatıya Çıkalım!”

16 yorum:

  1. Öncelikle, ilk fotoğraftaki manzarayı çok sevdim. Nedendir bilmem çatıları gören balkonlara -hele ki cami de varsa- bayılıyorum.
    Bitmeyen projelerinizde Allah yardımcınız olsun. Bitmese de başlamak da güzel. Benim düğme dikmek için bile büyük adımlar atmam gerekiyor:)
    Son olarak da Rabbim dostlarınıza ve hepimize ferahlık versin... Sizin oralarda cuma bitmek üzere de olsa hayırlı cumalar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evlerin ic ice yanyana komsuluk ve samimiyeti cagristiran bir kare gibi geliyor bana..ki artik devasa binalar veya genis alanlarda bir evin yer almasi bu kareleri yok etmeye yeterli oldu zamanimizda..guzel duan ve temennilerin icin yesekkur ederim lardesim,amin insallah..rahatlik huzur nasip etsin Allahim,bu gunlerde mailini kontrol et sikca :)

      Sil
  2. Allahım o dudak büküş ne öyle ya ... :)

    YanıtlaSil

  3. Balkon manzaran çok sıcak çok beğendim canım..Bitmeyen projelerinde kolaylıklar dilerim:))Kuzun dudağını bükmesin.Gelirsem ısırırım o tatlı yanaklarından:))Zorda olan tanıdıklarına Allah kolaylıklar nasip etsin..Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arzucum tesekkur ederim dualarin icin Allah razi olsun kardesim..:)

      Sil
  4. Allah her daim yardım etsin zorda ve darda kalan kardeşlerimizi..sıkıntılarını gidersin İnşallah..
    halıyı doğramadan önce kaldırsaydın keşke, daha sakin bir zamanda tekrar açıp yapabilirdin eminim..Artık olan olmuş, geriye değil ileriye yeni projelere bakmak lazım :))
    aynı ben de sen gibi bir dolu projelerle ordan oraya taşıyorum malzemeleri :)) aslında yakın olsak elimizden hiç bir şey kurtulmazdı ..
    kızıma da kıyamam, annesi kızma yaa :))
    Allah'a emanet olun...<3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cidden yakin olsak bissuruuu is cikar elimizden heralde,sevgiler ablacim:)

      Sil
  5. senin o halının üstüne ilk başladığında aksi birimi geldi ne:)))) benimde böyle yaşar yaşamaz bir dantelim var,bekarlıktan beri elimde,evleneli 5 yıl olacak hala elimde düşün:)))) onun üstüne dünya kadar el işleri yaptım,yok bu elime yapıştı kaldı bitmek bilmiyor:) ama az kaldı azimliyim bu yaz ya bitirecem ya bitirecem:)))) inşallah sende bende yaşarlarımızı en kısa sürede bitirip blogcuklarımıza ekleriz canım:) sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O oluyir hakkaten biliyormusun :) acaba oyle biri mi gelmisti hatirlauamadim diyeyim :)

      Sil
  6. Maillerimi her fırsatta kontrol ediyorum aslında ama acaba daha mı sık kontrol etmeliyim:)

    YanıtlaSil
  7. o dudakları yerim ben maşaallah ablam, o ne tatlılıktır öyle :) Allah tüm insnların yardımcısı olsun, hayırlı kapılar açsın herkese inşaallah. öptüm ablam.. o minik cimcimeyi de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pasakli o pasakliiii kime cektiyse :) sevgiler ablacim amin diyorum duana amin insallah.

      Sil

Recent in Recipes

SON YAZILAR