8 Eylül 2013 Pazar

Projelerimden Görsel İpuçları Getirdim!




Selamünaleyküm hayırlı pazarlar ola sevgili dostlar..
Havalar burada yukardaki resimde gördüğünüz gibidir kaç gündür..
Eveet sonbahar yaklaşıyor tatlı tatlı..tüm güzelliğiyle gelir inşaAllah..
Sarı yaprağı tatlı rüzgarı nazlı yağmuru ile birlikte gelmeden ve kış mevsimine bizi hazırlamadan evvel yılın en güzel mevsiminde havanın her işi yapabilmeniz için mükemmel olduğu bir gerçektir..
İlkbahar ayrı sonbahar ayrı güzel..
Sonbaharı ilkbahara tercih eden ben bu güzel havalarda bir çok şey yapmak kışa daha yeni daha temiz daha huzurlu girmek istiyorum zira kış müminin baharıdır..

Ev trmizliği yapılmadı uzun zamandır belki ama daha derin bir iş olan boya badana işine giriştim..
Sonbaharda yapılması bir çok kişiye garip gelebilir ama düşünün..önümüz KURBAN BAYRAMI!
Dolayısıyla hem erken bitirenlerden hem bayramdan evvel sonbaharın tadını miis gibi temiz evimde geçirenlerden olmayı isterim :)



Günlerdir şu haldeyim..günlerdir evin içi her türlü evin dışı bin türlü :)
Yemek vaktinde yenmez ama lezzetlidir yenince uykuya doyum olmaz ama yorgun uyumak bambaşkadır bence ellerin meşgul oluşu vucudun hareket halinde oluşu monoton bir hayattan uzak kaldığı için her hal güzeldir böylece :)



 Bir çok işe el atmışım içinde nasıl çıkılacak bilememiş düşünememişim :)
Evimin dışıyla ilgilendiğimi yazmıştım daha evvel de Kara Tahta Boyasında paylaşmış olduğum ada mavisini nihayet uygulamış oldum..karede ipucum mevcut :)
Şahane oldu sonuç bakmaya doyamıyorum ::)


Evin içinde bir köşemde var olan bir proje bir köşede daha yapılması gerekince kolları sıvadım..zaten kollar nicedir hep sıvanmış vaziyette ..işte o projeden bir ipucu..


İpuçları yardımcı olur belki sonucu tahmin edersiniz ama tümünü görmek elbette en güzeli...Rabbim paylaşmayı nasip etsin..


 Gün sonu severek bayıla bayıla tüketilen bu güzelliğin tarifini de paylaşmak istediklerim arasında..tabii yorgunluktan bitap düşmezsem :)


Ev yapımı kırmızı gıda boyasını da paylaşmıştı Rümeysacım işte onun postunda bahsettiği KIRMIZI PANCARDAN GIDA BOYASI ile yaptığım irmik helvamın geçen kış mevsiminde çekilmiş karesi..bunun yapımı da paylaşmak istediklerim arasında..



Hobim!..
Tasarlamak ve tasarımla ilgili kendime vakit ayırarak kendime kalmak yorgunluğumu atmama en büyük vesilelerden biridir..
Bu benim terapimdir dostlar :) 


Son bir ipucu daha..bu ciciler lavanta melissa ve yanlış hatırlamıyorsam dereotu ama emin olmamakla beraber söylüyorum bunu..yerleri güzel alınma sebepleri de öyle..


Tüm bunların nihayete ermesini bekliyorum..
Bekliyorum bekliyorum..
İnşallah bu hafta boya işlerim bitince tek tek yayına alacağım yenilikleri ve projelerimin son halini..
Ek ve son olarak oldukça uzadı proje listem..
Takipte kalmanız yararınıza olacaktır zira içlerinde o kadar kolay yapılan ve hemen kullanıma alınabilecek güzel şeyler var ki bazılarınıza 'evet ya!' dedirtecek bazılarınıza ise 'nasıl akıl etmedim daha evvel' cümlesini kurrduracaktır :) bende öyle oldu çünki..

Bekliyorum..haliyle bekleteceğim..
Çokça ziyaret edemediğim için dostlarımdan özür diliyorum..

Az kaldı..

Sevgiler..

Blog Calismalarim
Blog Calismalarim

”Bu Dünyada Çiçeklere Bakmak İçin Cehennemin Çatısında Yürüyoruz,Haydi Gelin,Çatıya Çıkalım!”

12 yorum:

  1. Canım tamamını sabırsızlıkla bekliyorum.Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım bende yayına almak için sabırsızlanıyorum alabilirdim de çoğu bitti ama işlerim tamamen bitince keyifle yayına alıp tadını çıkartmak istiyorum şöyle bir kahve eşliğinde :)
      Bu hafta sonuna doğru inşaAllah..
      Sevgiler.

      Sil
  2. İp uçlarını aldık ama sonuçları da bekliyoruz. Bir de o tatlı şeyin tarifini pek merak ettim.
    Allah kolaylık versin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O tatli coook tatli bes dakikada biten lakin hazirlanmasi saatler isteyen biseydir :) bende paylas,ak istiyorum ama once is bitmeli arkadasim az sabir :)

      Sil
  3. Selamün Aleyküm.Öncelikle senin bu hummalı çalışman beni de gaza getirdi.<bu hafta içi bende temizliğe başlıyorum Allah nasip ederse.Sonra da projelerin için öyle ipucu vermişsin ki hiç bişey anlaşılmıyor.Sabırsızlık la bekliyorum.Rahman'a emanet ol....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ha ha anlasilmasin diye ozellikle oyle cekip verdim ipuclarimi ya en azindan yenir mi icilir mi anlasiliyor :) kalk isine basla kolayliklar diliyorum havalar iicin cok ideal arkadasim,sevgiler.

      Sil
  4. sayfanı keşfettiğim günden beri ilgiyle takip ediyorum.. şimdi birde merak girdi işin içine acaba duvarlarda biraz bodrum havasımı olacak beyaz badanalı evler mavi detaylar falan bekleyip görücez

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilmem ki oyle mi acaba :) az kaldi gorecegiz insaAllah yarin iade-i ziyaretine gelmek isterim cepten yaziyorum biraz zor oluyor boyle sevgiler.

      Sil
  5. canım benim elinede her iş yakışıyor,perdemi o:)sağır duymaz uydurur misali yoksa bende tamamanı görmeden yakıştırdımmı?Ama sonuç galiba iç açıcı ferah bir şey olacak,yorma kendini bu kadar,kahven bitmiş canımsın yap kendine bol köpüklü bir kahve hem iç hem dinlen azıcık yaaa

    YanıtlaSil
  6. devamını ve dahasını merakla bekliyorum bende :)

    YanıtlaSil
  7. Bitmiş halini de göreydik, iyiydi.... :))

    YanıtlaSil
  8. Bu arada bende bir aşka geldim ki dün akşam eşime" boya badana mı yapsak "derken buldum kendimi :))
    Şaşırdı tabi adamcağız..
    Şimdilik tablo yapmaya karar verdim.yaklaşık 8 yıldır adam akıllı resim yapmıyordum.Sayenizde tekrardan yağlı boyaya başlıycam sanırım.
    Eğer yaparsam muhakkak sizinle paylaşırım.
    Selamlar...

    YanıtlaSil

Recent in Recipes

SON YAZILAR