2 Nisan 2013 Salı

Bu cici kalpler nasil örülür?


Hayirli sabahlar sevgili dostlar..zor bir donemin ardindan Allah'a hamdolsun tekrar aranizda daha aktif daha sakin ve huzurluyum..Allah kimseye dert vermesin,zor isler..
Zor ama sonsuz degil..hem nimetleri de var kendilerini sonradan gosteren ve insanin icini rahatlatan..insan farketmedigi seyleri daha net gorebiliyor bu da dogru kararlar almasina yardimci oluyor muhakkak..
Icim rahat ve daha sakin bir sekilde yola devam etmek istiyorum Allah'in izniyle insallah..ki bu devamliligi dahi dusundum durdum..insanlik halleridir bunlar kimin gelmez ki basina..
Sevgili dostlarim konu orada noktasiyla kavusadursun..asil benim anlatmak istedigim sey farkli ama yukaridaki durumdan bahsetmeden de edemedim zira soran yalniz birakmayan tatli insanlar var onlarin da hatri var elbet...ekranda gordugunuz cici kalplerle ilgili ki yapimini da soran merak eden olmustu kisa bir sure once..

Internette bir cok kalp yapimi mevcut ama ya yuvarlak kisimlari tam yuvarlak degil,ya kalbin sekli tam kalp degil ya kalbin ici bos durur vs..
Resimlerdeki kalplerin oldukca basarili oldugunu dusunuyorum..bulasiya kadar da bir cok yere girdim ciktim denedim yaptim ama sonuc kotuydu iste...cok sukur ki arzu ettigim yapimi yabanci bir blogda buldum.
Anlatimi cok basit resimlemeye gerek yok..kisa bir anlatim  uzun ve resimli anlatimdan daha cok ise yariyor bu durumda..

KALPLERIN YAPIMI:

4 zincir cekelim
Cekilen zincirin ilk zincirinden baslayarak once 3 adet 2'li trabzan,ardindan 3 adet tekli trabzan,zincir 1 adet 2'li trabzan,zincir,3 tekli trabzan,3 adet 2'li trabzan,2 zincir bosa batir arkaya bagla bitir.

Hepsi bu!..

Kenardaki rengi zevkime gore ekledim arzu eden koymayabilir de :)



Yukaridaki kalpler de duvar susu olacak ama yalniz degiller..yanlarinda ayni renklerde bir fincan kilifi bir de minik bir canta var..insallah son rutuslar bitince paylasacagim.


Bunlar da daha evvel ordugum mor kallerim..arzuya gore her yerde kullanilabilir..duvar susu olarak yatay vaziyette veya pencere susu olarak dikey dizilmis vaziyette..bir zincirle birlestirebilir pencerelerinizi susleyebilirsiniz boylece..cok tatli bir efekt cikiyor meydana.. Veya kiz cocuklarinizin elbiselerine cantalarina koyabilirsiniz..tamamen size kalmis :)


Insallah bu hafta fincan kilif etkinligime katilacak olan dostlardan kiliflarin da resimlerini almayi isterim..ilgili dostlarima duyurulur..henuz katilamayanlar ise buradan bilgi alabilir veya katilabilirler..

Guzel gecsin gununuz...
Blog Calismalarim
Blog Calismalarim

”Bu Dünyada Çiçeklere Bakmak İçin Cehennemin Çatısında Yürüyoruz,Haydi Gelin,Çatıya Çıkalım!”

9 yorum:

  1. Canım...
    Seni Seviyorum♥♡♥
    Huzur ne güzel şey...
    Allah huzurunu eksik etmesin.
    Sevgilerimle ♥♡♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Degerli...Kiymetli..
      Guzel arkadasim..
      Rahman razi olsun..

      Sil
  2. çok cici olmuşlar bayıldım bende ancak keçeden yapim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eh yani yani :) tabii ki keceden yapacaksin balim :) ustalik alanin o senin ..
      Sevgiler can..

      Sil
  3. Oleeyyy yorum açılmış :) çok ama çok sevindim :) kalplerde çok cici olmuş, bu kalpler sana mutluluk getirsin inş. İsmin gibi Sevgiyle Kal ablam :))

    YanıtlaSil
  4. merhaba canımm :)
    kalpler çok cici ama ben şablonuna bayıldım çok şık olmuş :)
    her konuda becerikli olduğun kesin

    YanıtlaSil
  5. Kalpleri bilemem deee sol üst raftaki Jador direkt ilgimi çekti en sevdiğim parfümdür hele vücut losyonu ile kullanıldı mıııııı :)

    YanıtlaSil

Recent in Recipes

SON YAZILAR