12 Haziran 2012 Salı

Yaz/Boya:Yapılası güzel proje

Hayırlı sabahlar güzel dostlarım..2-3 yıl evvel nette çok güzel bir projeye rastlamış ''Bunu kaydetmeliyim-Kaybetmemeliyim dediysem de bir şeyler olup kaydedemedim kaybettim..karşıma bir kez daha çıkınca tesadüf eseri artık bloguma koyup bir daha kaybetmeme ve en kısa zamanda uygulamak adına arşivlemeye karar verdim..
Resimde görünen kabartma yazılı kavanoz ve şişelerdeki asıl proje onları boyamak değil asıl proje bu objelerin üzerindeki yazıları yapmaktır!..
Yapılışı inanılmaz kolay inanılmaz zekice :)
Konu başkasının emeği olduğu için tamamını Pure and Noble blogunda bulabilir yapımının ingilizcesine ulaşabilirsiniz..aslında çok basit bir yapımı var silikon tabancası ile yazılmış yazılar sprey boya ile boyanınca güzel kabartmalı bir görüntü çıkmış meydana ama yine de resimlerden dahi projenin minik ip uçları ve yapılması gerekenler mevcut mutlaka göz atmalısınız derim..
Ben kısaca bir resimle anlatıp arşivleyip sizinle paylaşmak istedim..gerisi kardeş blogda..linkini verdiğim arkadaş da başka bir blogdan esinlenerek farklı bir iş çıkartmış ortaya orjinaline ulaşmak için PS:I made this bloguna geçiş yapabilirsiniz..
Projenin orjinal hali de sonraki hali de çok çok hoşuma gitti hatta diyorum ki elimdeki atmaya kıyamadığım parfüm şişelerini de mi böyle yapsam..sizce nasıl olur eski parfüm şişeleri nasıl değerlendirebilir nerede kullanabiliriz..
Var mı önerisi/fikri olan?


Teşekkürler..





..
Blog Calismalarim
Blog Calismalarim

”Bu Dünyada Çiçeklere Bakmak İçin Cehennemin Çatısında Yürüyoruz,Haydi Gelin,Çatıya Çıkalım!”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Recent in Recipes

SON YAZILAR