25 Nisan 2012 Çarşamba

Bu ayakkabıyla bu kumaşı ne yapsam ne etsem?

Hayırlı akşamlar sevgili dostlar yine yeniden ve bir kez daha..bu gün sıla'i rahim ziyareti vardı express ve plansız bir şekilde anneme gitmek zorunda kaldım hafta arası yoğun olduğumuz için genelde ziyaretler haftasonu yapılır ama bu gün öyle olmadı aslında çok da iyi oldu gitmiş olmam..
Annemde geçen yıl unuttuğum bir kaç çift ayakkabılarım vardı eve gelirken yanımda götürdüm bir de anneme giderim de kumaş almadan döner miyim hiç? :)
Bu günkü anne ziyaret ganimeti aşağıda göreceğiniz siyah puantiyeli şifon kumaş..


İlkin ayakkabıyla başlamak istiyorum zira en büyük yaram o'dur..


Bu ayakkabıyı zamanında çok pahalıya almıştım ..bir Yunan adası hatırasıdır kendileri ayrıca..
Hem çok şık hem çok taşlı hem çok sağlam çıktı maşallah ancaak bir sorun var..

Taban kısmı tahta olduğu için nerde nasıl başardığım meçhul parmak uçları kısmında hafif bir zedeleme bir parçalanma oldu..Hoppaaa..
Bunu nasıl tamir ederim veya nasıl düzeltirim farklı bir şey yapılabilir mi sizin olsaydı ne yapardınız?..atmak vermek istemiyorum çünkü hem çok severek almıştım hem yürürken o kadar sessiz ki..canım beniiiiim :)
Evet ne yapardınız?..İlk sorum budur canlarım..diğeriyse..


Annemden aldığım puantiyeli siyah kumaş..ilkin görünce yüksek bel Burda Dergisinin Mayıs Sayısında Neler Var? postumda yayınladığım eteklerden dikmeyi düşündüm ama kemeri tam belde olup çok çok geniş olması şartıyla ayrıca altına astar da girmek istiyorum bunun dışında da biraz kabarık duracağını düşünüyorum astar yüzünden..benim fikrim bu sizin tavsiyeniz ne olurdu?

Şimdiden kıymetli yorumlarınız ve bilgileriniz için çok teşekkür ederim..Özellikle ayakkabıyla ilgili dostlar nolur bir fikir ..Piliiiis  :)


...
Blog Calismalarim
Blog Calismalarim

”Bu Dünyada Çiçeklere Bakmak İçin Cehennemin Çatısında Yürüyoruz,Haydi Gelin,Çatıya Çıkalım!”

15 yorum:

  1. ayakkabiyi biraz törpüleyip düzlestir ayni renkte boyaman gerekir can baska yapilabiliecek birsey aklima gelmiyor :(
    burda sayisinda ne var yazisinda kirmizi bir etek var bu kumas ile o cok güzel ve degisik olur sana ;)
    bakalim arkadaslar ne diyecek

    YanıtlaSil
  2. Ayakkabi coook güzel,gercekten severek giyecegim tarzda. Hmm kumasla sifir kol,biraz uzun tunik, olabilir,etek olabilir. Bu arada,bende yurtdisindayim ;)

    YanıtlaSil
  3. Yaradır bende bu ayakkabı sırf bu sebepten dolayı giymekten çekiniyorum sevgili Vintage Duygular..adını bağışla kuzum..
    Ablacım senin fikrin gerçekten çok süper bakalım diğer arkadaşlar ne diyecek..etek olacak bence de ama Vintage'ımın dediği de güzel olur :)

    YanıtlaSil
  4. kumaş ı görünce aklıma ilk gelen belden kemerli gömlek oldu :) yazlık efil efil bir şey :) Ayakkabıda da yapılacak tek şey törpü

    YanıtlaSil
  5. Sümeyye bahsettiğin gömlekten bir resim gönderirmisin maille canım..
    Törpü bence de en mantıklısı ama bakalım ..teşekkür ederim canım bir yorum attım sana oku bi cnm..

    YanıtlaSil
  6. Bende aynısını diyecektim kuzum zımpara yapabilirsin yaptırabilirsin diye zaten demiş arkadaşlar :) puantiyeli kumaştan etek yapabilirsin uzun kollu bir tunikte yapabilirsin beyaz bebe yaka kondurup üzerine yada siyah fikrimce :))

    YanıtlaSil
  7. Özgecim bebe yakayı pek kullanmıyorum ben canım ama karşı da değilim elbette siyah da olabilir ama bu kumaş gömlek olursa altına ne giyilebilir ki malum önümüz yaz :(

    YanıtlaSil
  8. Ayakkabi ile ilgili tamir fikri & ardindan boyamayi bende önerecektim ;)

    Kuma$'a gelince arkadaslarin yazdigi gibi etek veya tunik olabilir. Kuima$ artarsa eger canta da dikebilirsin, bunun icin sana nasil bir cantadan bahsediyorum diye link yolluyorum: http://www.vondir.de/userdata/stoffakzente/images/154415_1024.jpg

    sevgilerimle

    YanıtlaSil
  9. Ayy çanta çook tatlıymış gerçekten de teşekkürler canım beniiim :)
    Önerilerin için de ayrıca teşekkür ediyorum canım..

    YanıtlaSil
  10. ayakkabi icin birsey diyemicem pek bilmem oyle seyleri, ama kumasin penye tarzindan bendede var yazin turkiyeye gidersem insallah bende diktircem peki bende sana bir soru sorayim : Penye kumastan etek olur mu ? arkadasimin biri yasli teyze isi o dedi ama belden yaparsam ? sence ?

    YanıtlaSil
  11. Hmm penyeden de olur ama bence tunik yapsan daha iyi olur o kumaşı bende olsa etek yapmazdım sanırım ama tunik olur hem çok serin de tutar içi de göstermez canım sevgiler.

    YanıtlaSil
  12. tesekkur ederim sevgi hanim nazik cevapiniz icin saygilar

    YanıtlaSil
  13. Nidemek rica ederim o sizin nezaketiniz :)

    YanıtlaSil
  14. rica ederim ;) evet canta harika, benim de cok hosuma gitti ;)

    YanıtlaSil

Recent in Recipes

SON YAZILAR