23 Nisan 2012 Pazartesi

Bedavacılık bir yere kadar

Bloggerin arayüzleri mevzusu yine çuk diye oturdu gündeme..en azından benim için öyle..ne güzeldi eski arayüz hem daha derli toplu hem daha belirgin renkli..artık yok..Yani ay sonuna kadar temelli olarak kaldırılacağına dair bildiri gelmiş..
Üzücü bir durum gerçi..niye kaldırıyorsun kardeşim..tamam bedava misafir ediyorsun bizi ama bizim sayemizde de boyunun ölçüsü dağları aştı ..yapmayın yaa..bize kimse sormadı..en azından bu güne dek seçeneğimiz vardı,dileyen eskiden dileyen yeniden hazırlardı mis gibi postlarını..
Peki şimdi ne olacak?..
Bedava sunulan bir malı sahibi değiştirebilir tabii ki..şartları koşulları da değiştirebilir..o ''Kullanma sözleşmesini okudum kabul ediyorum''ları okumayan bizde suç ..
Öyledir tatlı arkadaşım..şimdi biz kalksak domain satın alsak yayınlarımızı orada yapsak olmaz mı diyeceksin..o da olur ama blog alemi komşuluk gibidir canım..sünneti varmış doğum mu yapmış koltukları mı değiştirmiştir haberdar olunuyor kardeş bloglardan..domain alınırsa sanki bu sıcak ortam ve samimiyet kalkacakmış gibime geliyor..
Blogger'e başvurup eski arayüzü tutması için fikirlerimizi dile getirsek diyeceğim ama bana öyle geliyor ki sözümüz geçmeyecek..
Yine de memnunuz..yeterki bu tür sürprizlerin sayısı az olsun..ve böyle haber ve verilsin..
Blogcu.com'da olduğu gibi güzel bir gün şablonlarımızın ayarlarımızın hatta private-özel bloglarımızı ulu ortada açık saçık görmeyelim..
Allah muhafaza..
Blog Calismalarim
Blog Calismalarim

”Bu Dünyada Çiçeklere Bakmak İçin Cehennemin Çatısında Yürüyoruz,Haydi Gelin,Çatıya Çıkalım!”

11 yorum:

  1. :( ne bilgim yetti su sanal alemi anlamaya nede kendimi kurtarmaya .bir ara kelami gecmisti aramizda nurum hatirlarsan demistimya bir darbeyi daha kaldirmaz bu gönlüm .kendi domainim var ama ne ye yararki birsey beceremedikten sonra yanlizca parasini ödüyorum :(

    YanıtlaSil
  2. Ablacım korkma hemen milyonlarca blog var böyle büyük bir değişimi göze alamazlar hem bunlar üzülerek söylüyorum akıllı insanlar duyarlılar bir de bakma ben eski arayüzüne büyük sempati duyduğum için böyle yazdım yoksa her geçen gün yenilikleri artıyor Blogger'in kullanıcı sayısı da öyle..özme ablam sen tatlı canını bişiy olmaz :)

    YanıtlaSil
  3. itiraf ediyorum eskiyi mi yoksa yeniyi mi kullandıgımı bile bilmiyorum :)

    YanıtlaSil
  4. İtiraf ediyorum beni en kolay güldürmeyi başaran insanlardan birisin..seni seviyorum :)

    YanıtlaSil
  5. bayildim :)) isterenklihayat .sevgiler sana

    YanıtlaSil
  6. Bende bayılıyorum ona :) benden de sevgiler ..

    YanıtlaSil
  7. Blogcu ya n e olmus oyle ya. Ben hic bisey anlamiyorum sitelerinden. Iyiki zamaninda gecmisim bloggera. Bu arada yeni yuzu bende sevmedim ama alisabilirim. Yeterki dedigin gibi baska suprizler yapmasinlaar :)

    YanıtlaSil
  8. Ya en son postumu yeni arayüzünden yayınladım tamam yayın kısmı çok çok rahat geniş geniş falan ama kumanda paneli minik minik ve ayırt edemiyorum ya bloglarımı bloglarımızı yorumları alışmam lazım o yüzden gel Sevgi uzlaş bu durumla yayınla bir post dedim..oluyor valla :)

    YanıtlaSil
  9. Ben eskisini kullanıyorum ve gayet de memnundum.Ne var da kaldırıyorlar ki sanki.Hayret verici bir durum...

    YanıtlaSil
  10. tamamen aynı fıkırdeyız senınle.en kötusu kumanda panelı dımı.yorumlar kısmı.... sevgıler :)

    YanıtlaSil
  11. Tasarım kısmı yorum kısmı her kısmı ..sevemiyorum ama alışmak zorundayız dayatmalar böyledir :)
    Sevgiler..

    YanıtlaSil

Recent in Recipes

SON YAZILAR