9 Nisan 2012 Pazartesi

Dolabımızın modası geçmeyen parçaları

Elhamdülillah ilkbahar ve güzelliklerin başlaması..her ne kadar insan değişimden payına düşeni alsa da devam etmek kurgusuz yaşamak şarttır dostlarım özellikle de inançlı mümin insaların prensibi bu olmalı diye düşünüyorum..
İlkbahar ne demek?..ilkbahar bütün doğanın uyanışı yanı sıra gardarobumuzun cinnet geçirdiği dönem demek..
Mevsim değişikliği sebebiyle ne giyeceğimizi şaşırarak dolabımızın karşısında biz dolaba dolap bize bakar vaziyette hangimiz durmamışızdır :)

Dolayısıyla giyecek hiç bir şeyim yok veya kışlıkla yazlıklar arasında şaşkınlık içerisindeyim dememek için kendimce acizane dolabımızda durum kurtarıcı parçalar bulundurmayı düşündüm..
Peki bu parçalar ne olabilir ve hangi durumlarda işe yarayabilir..fuzuli israf kokan bir alış veriş yapılmasın dolabımda kalıp unutulmasın düşünenlere de hak veriyorum bende bunların arasındayım çünkü :)


Acil programda olmayan çıkışlar için en önemli şey şüphesiz dış örtümüzdür..yani mont kaban veya trençkot her neyse seçimimiz..
Gece veya gündüze rengi kolayca kombine edilebilen günün her saati ve yılın her mevsimi giyilebilen bir dış örtüsü fikri bu 3'ü gibi bir şey olabilir..

Topuklu veya düz farketmez şehir içi veya dışı kolayca kombine edilmesine elverişli ayakkabılar da öyle..


Giy-Çık tarzı uzun etekler de bu tür durumlarda modası kolayca geçmeyen hatta giydikçe moda olan parçalardan biri olduğunu düşünüyorum..her ne kadar pek modaya göre giyinmezem de uzun etekler vazgeçilmezimdir :)

Salaş veya biraz daha class durum kurtarıcı ve eskimeyen her zaman güncel ve tercih edilen bluzlar veya gömlekler de dolaptaki yerlerini alarak severek kullanılan parçalarımız olabilir..


Çantadan geçilmeyen dolaplarımıza akıllı çantalar seçmek de çok zekice..hem zarif hem spor tarzı bir çanta elimizden düşmeyen alındığına mutlu bir çanta olmaya adaydır kanımca..


Aksesuar:
Saat herkesin dikkatini çekmek dışında gereksiz olmayanlar arasında olduğu için olmazsa olmaz parçalardandır..saatsiz olmaz diyenlerin mutlaka rengi ve tarzı yaşam tarzlarına uygun bir saate sahip olmalarını öneririm..işte bu pahalı da olabilir çünkü ''Aldım ama çok az kullandım-Modaydı artık giyemiyorum''dememek için alınmaya paraya kıyılmaya değer bir parçadır..

Başörtüsü:
Şal veya eşarp tercihinizi kimden yana kullandığınız önemli değil seçim sizindir dolayısıyla hem kaliteli hemde kullanılması kolay bir baş örtüsü renkleri ve desenlerinden yola çıkılarak alınması da zekice bir davranıştır..
Desenli ve renkliler düz ve sade her hangi bir kıyafetle kolayca kullanılabilir..

Dilerim faydalanmış hatta aklınızın bir köşesinde not etmişsinizdir..
Bende ilk fırsatta almayı düşündüğüm saati de alırım inşallah :)
Blog Calismalarim
Blog Calismalarim

”Bu Dünyada Çiçeklere Bakmak İçin Cehennemin Çatısında Yürüyoruz,Haydi Gelin,Çatıya Çıkalım!”

4 yorum:

  1. yer etmez miii :)) cok guzel fikirler tesekkur ederiz ;) bu arada sen bana gerek elbise olsun gerek uzun etegi sevdirdin bilesin benki hep pantolon tunik giyen biriyken gecen arkadasimin sozunde en gozde genc kiz bendim :p :p aaaay simdi biri daha cikip aaay kemebek misali cok simarik dicek :p
    ama cidden herkes oyle dedi ne yapim :p

    Herzaman ugrayamiyorum gulum seninde yazilar uzun yaa iste onun icin genis vakitlerde okuur okuur yorum atarim insallah ;)

    optuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum

    YanıtlaSil
  2. Esarpların karısık kurusuk renklisini hiç sevmiyorum :) Sadece bir tane aldım :( Galiba o konuda israfcıyım :( Su üstteki saate öldüm bittim :D Zaten çok kıyafet almıyorum ki :) Fikirler ideal uygulaması zor :(

    YanıtlaSil
  3. Çok iyi oldu gerçekten canım benim abla tavsiyesi her zaman işe yarar zaten :)) Okurken şöyle düşündümde çoğu parçayı farkında olmadan edinmişim bile sevindim şimdi.Ellerine sağlık ablacım :))

    YanıtlaSil
  4. faydalı oldu canım..hazır dolabım karman çormanken bi düzenleme yapmam gerekecek..inş.saatciğine de tez zamanda kavuşursun

    YanıtlaSil

Recent in Recipes

SON YAZILAR