23 Aralık 2012 Pazar

Örmüşler! Abajur-Battaniye-Yer yastığı

Hayırlı sabahlar/Hayırlı pazarlar dostlarım..


Her biri çoook şahane bana göre..kolay örneğe sahip yapılabilir ve gerçekten çok çok güzeller..battaniyelerin arasında güzel mi güzel bir de örgü abajur var tam bir şirinlik!!


Yukarıdaki battaniyeyi görünce sadeliğin ne kadar da dikkat çekici ve kolay yapılabilir olduğunu bir kez daha anladım..asıl önemli olan renklerin uyumunu sağlamak gerisi kendi gelir güzelliğini gösterir..bu güzel battaniye ve biraz daha fazla görsel burada.

Sıradaki battaniye ise örgü değil artan kumaşlardan hırka ve t-shirtlerden elde edilmiş güzel bir projedir..renkleri çok tatlı ve güzel..bulunduğu odanın dekorasyonu da öyle..doğal ferah temiz..miiiis :)


İlgili yere mutlaka uğrayıp diğer görselleri görmenizi tavsiye etmekle beraber bu cicinin bulunduğu adrese yönlendiriyorum canlarım sizi..buradan.

Cici battaniyelerin ardından eeeen çok beğendiğim ve yapmak istediğim,çocuklarımın odasında sadece yer tutan eski bir abajuruma düşündüğüm başka bir proje var sırada..


İşte bu!..bunları üreten bayan Etsy shop'ta satışa çıkartmış olsa bile örgü bilgisi az bile olan biri tarafından zan ediyorum ki bakılarak dahi örülebileceği için satın almamıza gerek kalmayacaktır değil mi hem de çok çok güzel bir fikir değil mi bu şimdi ha :)
İlgili link burada..

Son cicime geçecek olursam bu da bilin ki bir minder yer yastığı veya puf'tan ibaret..adını seçin alın :)
Yuvarlak ebatları yastığa göre örülmüş çok da güzel düşünülmüş olan bu projeye hayran hayran baktım belki bir gün yaparım diye arşivlemiş oldum canlarım..ilgili link ve fazlasını burada bulmak mümkün ..

Sevdiniz mi...ben bayıldım!!..

Hayırlı pazarlar..

Sevgilerimle..


..


Blog Calismalarim
Blog Calismalarim

”Bu Dünyada Çiçeklere Bakmak İçin Cehennemin Çatısında Yürüyoruz,Haydi Gelin,Çatıya Çıkalım!”

1 yorum:

Recent in Recipes

SON YAZILAR