27 Aralık 2012 Perşembe

Sana hayranim

Hakimiyetin Allah'a ait olmasi..ne demektir?..


Sozun bittigi yerin ucurum kenarinda nefes almak..boyle mi yankilanir insanin icinde hayranlik?


 Duz bir zemin uzerinde elle tutulamayan bir seyde bu sekilde mi sekillenir zarafet..?


Yaraticiligin en ust kademelerine tasinan guzelligi fark ederek yasamak cirkinligi goz ardi etmenin en guzel yolu degil midir?


Kucucuk goz merceginin beynine tasidigi kalbimize tasirdigi sonsuz guzelligin yanina baska bir kelime bulamadigi icin hissedilen hayranligin ifade edilemeyisine kizmak midir hayranlik?


Bir dokunusla yok olacak bir bakis ile her detayi algilanamayacak kadar kusursuz ve benzersiz yaradilanlari inceleyerek yetersizligini kabullenmek midir hayranlik?


Kisa yolculuklarin ve omurlerin hizlica sona ermesi,erimesidir bir guzelligin belki..ama,en mukemmel ve en ozel gorunum ve yapiya sahip olarak bu dunyadan gocup gitmek kadar buyuk bir lutuf olabilir mi?


Sen yer degistirdikce degisen guzelliklerin farkina varmak..her acidan bir baska guzelligin gozler onune serilmesi..her acidan kusursuzlugunu bozmadan karsinda durusuna mudahale edememek midir hayranlik?


Zariftir..Guzeldir..Inceligin ta kendisidir..muhtesemdir..en kucuk ebatlara milyonlarca tefekkur sebebi yerlestirendir..


Allah O'dur ki, gökleri direksiz yükseltti, onu görüyorsunuz, sonra arş üzerine istiva etti, güneşi ve ayı emrine boyun eğdirdi. Her biri belli bir vakte kadar akar gider. Bütün işleri O yönetiyor. Âyetleri O açıklıyor ki, Rabbinizin huzuruna çıkacağınızı iyi bilesiniz. (RA'D/2)
O, gökten yere, (yukarıdan aşağıya) işleri düzenler, sonra da o işler, sizin saydıklarınızdan bin yıl kadar olan bir günde O'na yükselir. (SECDE/5)


Temiz..Latif....Zarif..Merhametli..Adil..

Bir Sultan Bir Hukumdar..

 “Hüküm Allah’ındır”


Hayirli Cumalar Dostlarim...


Gorseller:Fotoğraf sanatçısı Andrew Osokin'in objektifinden kar taneleri calismasi..



Blog Calismalarim
Blog Calismalarim

”Bu Dünyada Çiçeklere Bakmak İçin Cehennemin Çatısında Yürüyoruz,Haydi Gelin,Çatıya Çıkalım!”

13 yorum:

  1. canım hayırlı cumalar..gözyaşları içinde okudum postunu ve resimlerine hayran oldum.Bu kadar mı güzel anlatılır..Rabbim bizi gören gözlerden eylesin..

    YanıtlaSil
  2. Bende sana hayranım :))

    Ne kırılması ne darılması :) güldümmmm :)
    Komşu hee ;)

    Canım bloggerde kumanda panelinde takip ettğim arkdşlarım bir bir listemden çıkıyo çıkıyo derken kendileri var ama paylaşımları yerine hotmail kodları görünüyo

    bu yüzden paylaşımlarını görmüyo olabilirim ama dün tlfonumdan girdğimde sorun yoktu bloğuna girdim baktım kumanda panelinde görünüyo
    pcden girince anormalleşiyo anlamadım :(

    Böyle olan arkdşlarımın izleyici listesinden çıkıp tekrar tekrar izleyicisi oluyorum
    Ama seni tekrar izlemeye almayı unutmuşum sanırım :(
    Kızma olurmu hemen düzeltiyomm
    ama hotmail kodları görünücek yine ona eminim
    :(((

    YanıtlaSil
  3. bumudur acaba .?
    http://www.youtube.com/watch?v=XG17SHP5X_k&feature
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Coook uzgunum degil degil bu da degil..benim dedigim listedeki 4'ncu parca kuzum piyanolu hareketli bir parca.

      Sil
  4. Hayırlı Cumalar Sevgi'cim..Yüreğine sağlık...

    YanıtlaSil
  5. Hayirli cumalar canim ne kadar muhtesem fotograflar böyle ne kadar güzel kar taneleri böyle Rabbimin heralde en büyük en güzel ibret verici olaylarindan biridir bu fotograflar

    YanıtlaSil
  6. O kadar olağanüstü birşey ki insanın aklının sınırını bildiği an gibi nasıl anlatacağımı bilmiyorum görünce düşününce inanamayanların ne kadar acınası halde olduklarını bu güzellikleri göremediklerini düşünüyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunu 3 kez okudum Melihacım..seni tebrik ediyorum..

      Sil
  7. Bu yazıyı okuduğumda düşündüklerim;
    Ben doğduğumda annem ilk kelimemin ALLAH olduğunu söylerken hep gururlaanırdı ''ben öğrettim sana kız kardeşine de ilk kelimesini ALLAH dederttim, o gece rüyamda ağaçların çevrelediği yeşil çimenlerin üstünde kendimi gördüm burası senin olacak dediler'' demişti
    Büyüdükçe sormaya Başladım Anne ALLAH nerede? annem neye elimi atsam işte orada derdi.
    bu bana birinin bizi hep gözetlediğini düşündürdüğü için korkardım , bu bana yalan söylemem gerektiğini birinin malına canına en küçük zarar verirsem birilerinin beni gördüğünü hissettirdiği için hep doğru olanı yapmaya çalışırdım ama kendim için doğru olanı değil gerçekten doğru olanı herkes tarafından onaylanan doğru olanı.
    annem bana bunu melekler yapar derdi ,
    nasıl yani melekler bizi gözetler mi derdim evet onlar bize göz kulak olurlar derdi, ne zaman bir iş yapacak olsam durup düşünürdüm şimdi melekler beni gözlüyor onları üzmemeliyim diye .
    Ne alaka diyeceksin bilmiyorum canım bilmiyorum ama bu yazıda bunları düşündüm işte...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Annecin anlamış balım..Allah'ı gösterir her şey..her şey bir ayettir Allah'ın bakmamız görmemiz düşünüp anlamamız için dünyaya yerleştirilen birer ayet..
      Böceğinden..gökkuşağına kadar..
      Sevgiler canım.

      Sil

Recent in Recipes

SON YAZILAR