31 Aralık 2012 Pazartesi

Küçük sey yoktur


Bir kaç gün geçmiştir üstünden..yağmurlu rüzgarlı en bulutlusundan bir günde arkadaşımın arabasıyla şehrin dışına çıkıp koruma altında olan binlerce kuş çeşidinin yaşadığı bir göle gitmiştik..orada bir kaç kare çekmiş ve çekilmiş bunu sizinle paylaşmak için fotoğraflarımı hazırlarken zilim çaldı..
Kapıya baktığımda bizim tombiş postacıyı elinde bir paketle görmek nasıl tabir edilebilirdi? MUTLULUK!
Paketi teslim ettikten sonra en çirkin imzamı atarak (heyecandan)eve girdim..
Sevgili arkadaşım Burcu'dan hediye gelen bir kitap vardı paketin içinde..


Melek ablamın sürekli içinden ruh halime göre kısa kısa parçalar okuyarak beni defalarca bu şekilde avuttuğu kitap..küçük şeylerin ne denli kıymetli olduğunu özellikle benim gibi başak burcundan olan bir insanın bunlara ne kadar önem verdiğimi bildiği için ne zaman daralsam veya bir sebep arasam kitabı açar ve nasibime çıkanı okurdu..Burcum şablonuna yapılan bazı değişiklikler karşısında mutlaka ücretini zahmetini vereceğim deyip dursa da ondan ücret almayacağımı kesinlikle istemediğimi söyleyerek bir kitap var o olursa daha çok sevinirim demiştim..iki çocukla gün boyunca boğuşan bunun yanısıra ev işleri temizlik ve yemekle de işinin başından aşkın olduğunu bildiğim halde o çok sevdiğim kitabı bularak evime kadar gönderdi..

Ne diyeyim..

Teşekkürü az minnetim çoktur..özellikle bu kitabın bu güzel dilekle yılın son günü elime ulaşması ..inanılmaz mutluluk verici..daha önceki hediyeleri de hep güzel günlerde ulaşmıştı elime..hatta birisi bayram sabahı gelmişti..



Sen güzel bir insansın..Rabbim sana hep küçük şeylerin büyüklüğünü göstermesini ve tattirmasını diliyorum..aşağıdaki sayfa kitabı elime aldığımda ilk açılan sayfaydı..yani Burcucum..nasibin..

Oku bitanem...


Ne olur güzel şapkalı arkadaşım...hiç değişme...



Sevgilerimle...


..
Blog Calismalarim
Blog Calismalarim

”Bu Dünyada Çiçeklere Bakmak İçin Cehennemin Çatısında Yürüyoruz,Haydi Gelin,Çatıya Çıkalım!”

12 yorum:

  1. Ne güzel bir hediye ve ne güzel bir kitapmış bilmiyordum bu kitabı hemen ben de edinmeliyim, iyi ki bloglar var ve iyi ki paylaşılıyor bu güzellikler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel bir tefekkür kitabı olarak düşünüyorum bu kitabı tavsiye de edebilirim..küçük şeylerde mutlaka bir şeyler arayışı varsa sende de almalısın :)
      Sevgiler canım.

      Sil
  2. Hayatta yüreğinin kederlendiği her an küçük umutlarının kalbinde yeşermesini ve giderek büyük mutluluklar halinde demet demet sana geri gelmesini dilerim. Küçücük bir kitaba bu kadar sevinmen, seni sevindirmiş olmam beni çok mutlu etti. Güzel şapkalı arkadaşın inşallah hep fotoğraftaki gibi mutlu kalır yüreğine dokunanlar, dokunacaklar, yaşananlar, yaşanacaklar hep küçük de olsa mutluluklar bırakır gider o şapkanın altına..

    Keyifle, huzurla oku arkadaşım. Ne de güzel yazmışsın... Payıma düşen, kısmetim olan yazıyı da çok beğendim. Şimdi kendime neden almadım ki bu kitaptan diyorum :) hemen sipariş veriyorum yeni yıl hediyesi edeceğim kendime :)

    Öpüyorum..
    Sevgiyle, muhabbetle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Küçük şey yoktur arkadaşım :)

      Sevgilerimi gönderiyorum Burcucum..çok mutlu oldum gerçekten.

      Sil
  3. yeni yıla güzel bir hediye olmuş canım güzel günlerde oku..bende merak ettim yalnız yorumlarınıda yaz okuyunca..sevgiler..mutlu yıllar dilerim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tam isabet oldu canım evet :) inşallah arada bir notlarımı post yapar paylaşırım..sevgiler canım benden de mutlu yıllar sana.

      Sil
  4. Yeni yılını kutlar, sevgi, sağlık ve mutluluk dolu nice güzel yıllar dilerim. :)

    YanıtlaSil
  5. Size ve sevdiklerinize mutlu bir yıl dilerim.

    YanıtlaSil
  6. iyi okumalar canım.......

    yeni yıl sağlık, huzur, mutluluk ve bereket dolu bir yıl olur inşallah...
    seni kocaman öpüyorum...
    mutlu seneler.....

    YanıtlaSil
  7. Harika bir hediye olmuş. Yeni yılda da sağlık mutluluk dilerim. Her daim gülümsemen eksik olmasın, gözlerin her zaman güzellikleri görmeyi bilsin. Ailene de selamlarımı ilet. Sevgiler:)

    YanıtlaSil

Recent in Recipes

SON YAZILAR