16 Ağustos 2012 Perşembe

İzleyiciler eklentisi çalışmıyorsa

Bir çok kardeşimin izleyici eklentisinin çalışmadığını gördüm bloglarında..bir zamanlar bu sorunla bende karşılaşmıştım..sebebini bir türlü anlayamamıştım..arkadaşın şablonunda çıkıveren bu sorunun sebebi şablon diye düşünmüştüm..iki üç şablon değiştirmeme rağmen sorun devam ediyordu,izleyici eklentisi hala kayıptı..
Bağlantı adresini kontorl edin veya düzelttin buna benzer bir mesaj görünüyordu sadece..
Çarelerini aramaya koyuldum..
Çaresi çok basit arkadaşlar bu tür sorun yaşayan dostların faydalanacağını ümit ediyorum..blog sahibi olup da izleyicisiz olmak olmaz nihayetinde içeriğimiz paylaşılmak için yayınlanır.

Çözüm:
Kumanda panelinden Ayarlar ardından Yayıncılık bölümüne tıklıyoruz.
Blogspot adresi yazan yerde mevcut blog adresimiz görüntülenir oraya adresimize küçük bir değişiklik yapalım..

Örnek:


Daire içinde blog addresimi yazan bölüm var orayı minik bir değişiklik yapalım..mesela degmesinyagliboya yerine de-gmesinyagliboya.blogspot.com olarak değiştirip Kaydet diyelim..

Bulunduğumuz yerden ayrılmadan başka bir sekmede blogumuzu açalım(yeni girdiğimiz ad ile) izleyici eklentisinin çalışıyor olması lazım..

İzleyici eklentimiz çalışıyorsa Kumanda panelimizden çıkış yapalım.
Tekrar yeni bir giriş yapaıl ve yine Kumanda panelimizde Ayarlar-Yayıncılık diyerek blogumuzun normal adresini yazarak Kaydet diyelim..
Ayrı bir sekmede kontorl ettikten sonra muhtemelen izleyici eklentisi çalışıyor olmalı kontrölün ardından Kaydet diyelim..

Hepsi bu!
Yani kısaca hesabımızdayken blog adını değiştiriyoruz çıkış yapıp tekrar eski adımıza dönünce izleyici eklentisi çalışıyor olacaktır..


faydalanmanız dileğiyle..

Bu bilgiler buradan alınmış tarafımdan tercüme edilerek hazırlanmıştır..



..
Blog Calismalarim
Blog Calismalarim

”Bu Dünyada Çiçeklere Bakmak İçin Cehennemin Çatısında Yürüyoruz,Haydi Gelin,Çatıya Çıkalım!”

4 yorum:

  1. yazinin hepsini okudum ama nasil olacagini anlamadim taki (Yani kısaca hesabımızdayken blog adını değiştiriyoruz çıkış yapıp tekrar eski adımıza dönünce izleyici eklentisi çalışıyor olacaktır..) bu yaziyi okuyuncaya kadar :))) bu aralar uykusuzlukdan galiba benim beynimde durdu :))
    paylasim icin cok tsk.ler canim

    YanıtlaSil
  2. çok faydalı oldu ilk önce yapamadım ama sonra ayarladım çok çok teşekkür ederim ne güzel bi blog sahibisiniz siz öpüyorum:)))

    YanıtlaSil
  3. Sevgicimm ben niye beceremedim,dediklerini yaptım ama hala olmadı...

    YanıtlaSil

Recent in Recipes

SON YAZILAR