14 Ocak 2013 Pazartesi

Bloguna ust/yukari cik ikonlari


Hayirli sabahlar blog dostlarim,canlarim cigerlerim  :) ayak parmaklarimin evimin icinde dahi donmus oldugu bir sabaha gunaydin dedik Elhamdulillah..sobamin uzerinde cayim kaynamakta yumurtalarim haslanmakta..yani birazdan kahvalti fasli baslayacak..
Bundan once sizin icin ozel olarak tasarladigim ve kanimca baska yerde bulamayacaginiz bloglarimizda kullanilan uste/yukari cik ikonlarim var paylasmak istedigim..bunlari rahatlikla alip kullanabilir blogunuzda uygulayabilirsiniz..
Dostlarim sunu da eklemeden gecemiyorum ne yazik ki..burada paylasilan hersey istifade etmeniz icindir..sizlere nacizane bilgim cercevesinde olan seyleri aktarmaya calisiyorum..oyle yapabilirsiniz bu sekilde uygulayabilirsiniz diyerek yine nacizane yol gostermeye calisiyorum..bu benim bir beklenti icerisinde oldugumdan degil,bunun tek sebebi gorup de yapamayanlara,bilmeyenlere yardimci olmaktir..blog alemine girdigimde bilmemenin ve bilgisizlikten cok sorup da cevap alamamanin ne kadar zor oldugu gercegiyle defalarca karsilasmistim..
Severek beni anarak kullanmanizi diliyorum..burdaki herseyi uygulayabilirsiniz..yeter ki sablonumun ozelliklerini kopyalamayin,taklitcilik yapmayin,bu beni uzuyor..









-------------














Dostlarim cesitli renklerde tasarlanan bu ok'lardan sablonunuza uygun olanini sectikten sonra blogunuza eklemek icin buraya bakabilirsiniz ..goruslerinize talibim..
Allah'a emanet olun..

Sevgilerimle..

..
Blog Calismalarim
Blog Calismalarim

”Bu Dünyada Çiçeklere Bakmak İçin Cehennemin Çatısında Yürüyoruz,Haydi Gelin,Çatıya Çıkalım!”

5 yorum:

  1. Canım Allah razı olsun senden.Dualarım seninle inşallah.Bana çok yardımcı oldun,hakkını ödeyemem.Böyle birşeye de ihtiyacım vardı.Çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  2. teşekkürler faydalı bilgilerin için mutlaka yapacağım..
    ben senin daha önceki şablonunda sağ üst köşede sallanan kalp widgetini çok beğendiğim için blogumda kullandım... eğer üzüyorsa kaldırabilirim..
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayir kardesim kaldirmana gerek yok ben farkli bir durumdan bahsettim.

      Sil
  3. cansin
    aradim yoktun ?kahvaltiya niye cagirmadin beni
    acim ac
    hayirli günlerin ola

    YanıtlaSil

Recent in Recipes

SON YAZILAR