13 Ocak 2013 Pazar

Deterjansiz temizleyen toz bezleri


Pazar gunleri blogun sakin oldugu gunlerden biridir..sanirim bir cogumuz vaktimizi ailemizle veya evimizi temizlemekle gecirmeyi tercih ediyoruz..en iyisini yapiyoruz :)
Ailemizle gecirdigimiz zamanin degeri bambaskadir yerine hic bir sey konmaz,peki ya bugun temizlik yapan dostlarimiz?..hatta bunun da otesine giderek hem evini temizleyip hem de ailesine de zaman ayirmak isteyen dostlarimiz?..calisan bayanlar icin pazar gunleri bir ganimet bir hazine babindadir..ne yazik ki evet iste bu gun temizlik yapmak da oncelik taninmasi gereken islerden biri oluveriyor..
Anneyim ama calisan bir anne olmadigimi yakindan takip edenler bilir mutlaka..yine yakindan takip edenlerim bilirler ki benim cok karizmatik turuncu bir halim var..o kadar karizmatik ki evin her yerinde izine varligina rastlamaniz mumkun..oturma odamizin esyalari siyah oldugu icin bu karizmatik halimin turanj tozlarini hemen fark etmek mumkun..bu tozlari almaksa tam bir iskence.!Genelde once nemli bir bezle ilk toz katini alirim ardindan da yine camsil ile esyanin yuzeyini silerek bu tozlardan kurtulabiliyordum..
Yillar evvel kesfettigim bir urunden bahsetmek istiyorum bugun..deterjansiz toz almanin en mukemmel sekli bu,inanin bana..Turkiye'de henuz olmamali ama olabilir de,piyasada mevcutsa siddetle tavsiye ediyorum..bu toz bezlerini kullaninca esyalarimi nemli bezle silmeme hic mi hic gerek kalmiyor..her yerin tozunu da kolayliklar alabiliyorum(bilgisayar monitoru,ayna,plsama tv)..cogu zaman da camsil ile silmeme dahi gerek kalmiyor..hizlica toz almak istedigim zamanlar,catkapi misafir gelmek uzereyken vs..
Asagidaki sonucunu resimledim..


Ilk karede karizmatik halimin turuncu tuylerini de gormeniz mumkun..oturma odam cok hareketli ve gunde defalarca dagilip toplanan bir yerdir,ekrandaki toz 2 gunluk henuz..
Ikinci karede ise size gosterebilmek icin deterjansiz toz bezimle sildigim ayni bolgeyi goruyorsunuz..ufak tefek puruzler var,o benim aceleciligimden ..


Yukaridaki karede ise tozlarim toplanma kampina donen bezi gormektesiniz..bu bezi bir kere mi kullaniyorsun diye soracak olan dostlarim cevabim ise;hayir.
Bu bezi bir cok kez kullanabilirim..uzerine yapisan tozlar bir daha cikmaz,bulasmaz..tabii cok abartmadan da kullanmakta fayda var..yoksa toz transefine maruz kalabiliriz..3 kez kafi diye dusunuyorum...peki ya siz?..siz ne dusunuyorsunuz?

Express toz alma isleminden once guzel bir sehir turu yapildi..eve gelir gelmez tozlarin bana merhaba Sevgi demesi bu postu hazirlama sebep oldu,insallah ilk firsatta yuruyusumuzden guzel kareleri de paylasacagim..


Muhim not:Bu her hangi bir firma veya urun reklami DEGILDIR!

Sevgilerimle..

..
Blog Calismalarim
Blog Calismalarim

”Bu Dünyada Çiçeklere Bakmak İçin Cehennemin Çatısında Yürüyoruz,Haydi Gelin,Çatıya Çıkalım!”

12 yorum:

  1. ah sevgim ah evimi resimlesem sana
    toz almak isiyle uzun zamandir mutahap degilim
    ev aldi basini gidiyor ben onlara bakincada ruhum basini alip gidesi var
    onu kullanacak senin gibi caliskan bir hatun olmasi gerek .
    paketle onu veriyorlarmi yaninda ?
    :))

    YanıtlaSil
  2. sizin adınıza sevindim tozlardan kurtulmuşsunuz . bana gelince ben de aura clenmax temizlik robotunu tavsiye ediyorum inşallah alma imkanı olmayanlarda o imkana kavuşur.gerçekten çok Pratik bir makina

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok isterim oyle bir cihaz evet bence de cok kullanisli olmali bakterileri de olduruyor olmasi sahane!..sevgiler tesekkur ederim ;)

      Sil
  3. Temizliğe ne kadar az vakit ayırırsak hayatımız da o kadar kaliteli olur, bu tip ürünleri desteklememek mümkün mü. :) Sevggiler...

    YanıtlaSil
  4. Bir gün arayla toz alan ve koyu renk mobilyalara sahip olduğu için dert yanan ben mikrofiber bezlerle toz alma işini yaparak kendi sorunuma çözüm bulmuştum. Ama minik parmak izlerini dolap kapaklarından, buzdolabı ve bulaşık makinesinden günde kaç kere sildiğini hatırlayamayan bir tırlak anneye ilaç var mı onu bilemiyorum :)
    Türkiye'de yok sanırım bunlardan ben hiç rastlamadım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seni bir gun bir koseden izlemek istiyorum arkadasim ;)
      A101 buna benzeri varmis cicileydi'min yorumunda geciyor :)
      Sevgiler bitanem kolayliklar diliyorum sana..

      Sil
  5. güzel sonuclar edilen ürünleri anlatmak gercektende cok ise yariyor cok tsk.ler canim ama ben amway ürünlerinden pumpali lock var kullaniyorum ve cokda menunum biraz suya bir kere pumpaliyorsunuz ve o suyla tüm evin tozunu alir kurulamayada gerek yok iz kalmiyor, elinizdeki bezi her suya soktugunuzda tozu suda kalmis sekilde cikariyorsunuz, tabiki kullanilan elbezide iyi olmali ama ben cok memunum tozu aldikdan sonra ayni suyla yerleri bile silebiliyorum tertemiz oluyor buda benden olsun ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amyaw urunlerine de sozum yok gercekten guzel..Lock bende de var ama senin kullandigin gibi kullanmamistim,insallah o sekilde degerlendiririm nedense hediye edildiginden bu yana dolabimda :)
      Sevgiler Zeynebim.

      Sil
  6. bende dün keşfettim böyle bir şeyi
    a 101 market var burda orda varmıdır bilmiyorum
    bunun gibi gayet kullanışlı
    üstelik yıka tekrar kullan özelliği çok kullanışlı
    günlük toz alma işleminde çok faydalı bişi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cicileydim Zeynebim oldukca kullanisli balim ne diye yipratalim kendimizi ev isleriyle anlamiyorum :(
      Sevgiler canim..

      Sil

Recent in Recipes

SON YAZILAR