12 Ocak 2013 Cumartesi

Blogger'da kayitlari silmeden kaldirmak-gizlemek


Hayirli sabahlar blogdaslarim,bu diyarda paylastiklarimizi bazen gozden gecirdigimizde bir kacini kaldirmak istegi icimizde belirebilir..yayina girmis bir kaydi veya bir cok kaydi kaldirmak istemek ama onu sonsuza dek kaybetmemek istegi de beraberinde gelir bu durumlarda..celiskiye donusur sonra..
Bazi yayinlarimiz cok emek verilmis turden olabilir,bazilari silinmeye deger diye degerlendirilebilir..fakat ya aralarinda kiyamadiklarimiz veya yayinda olup olmamalarina dair emin olamadiklarimiz varsa ne yapmaliyiz?..
Boyle bir celiskiye zaman zaman ben de dusmusumdur..silinmeli mi,kalmali mi diyerek genelde yayinimi sonsuza dek kaybetmemek icin dokunmadan kayitlar bolumunden ayrildim..mujdeler olsun ki bir kac gun evvel bu celiskiye bir son verecek kolay bir yolunu buldum..
Kayitlarimizi bir yandan yayindan kaldirabilir diger yandan da hala elimizde her an yayina girmeye musait bir duruma getirebiliriz!

Nasil mi?..buyrun..

Bismillah..



Kumanda panelimizden Kayitlar diyelim..

Karsimiza tum kayitlar belirince kaldirmak-gizlemek istedigimiz kayitlarimizi bulup,secelim..secim islemi tamamlaninca daire icine alinan yere gelip Taslaga dondur secenegine tiklayalim..Sayet kaldirmak istedigimiz bir Kategori ise, ait kaydin etiketini secerek sonuclardaa belirecek olan butun kayitlarin tumunu secerek kategoriyi silmeden kaldirabiliriz.

Yukaridaki islemin hemen ardindan sag tarafimizdaki listede Taslak bolumunde yayinlarimizin yer aldigini gorebiliriz.

Bu islemle kayitlarimizi dolaba kaldirmis gibi oluruz..her zaman elimizin altinda olmalari,silinmeden blogumuzda bulunmalari ne guzel :) ..kayitlarimizi tekrar yayina surmek istedigimizde yapmamiz gereken tek sey taslak bolumunden arzu ettigimiz kayitlari secip Yayinla secenegine tiklamamiz..boylece hem kaydimiz hem de kaydimiza yapilmis yorumlar oldugu gibi tekrar yayina girecektir..

Nasil?

Sevgilerimle..


..
Blog Calismalarim
Blog Calismalarim

”Bu Dünyada Çiçeklere Bakmak İçin Cehennemin Çatısında Yürüyoruz,Haydi Gelin,Çatıya Çıkalım!”

4 yorum:

  1. CANIM SENDEN GELEN HER ŞEY GÜZEL
    YİNE ÇOK FAYDALI BİR BİLGİ SEVGİM
    SÜPERSİN SEN SÜPPEEEEEEEER
    HAYIRLI SABAHLAR
    ALLAHA EMANET OL

    YanıtlaSil
  2. ilk defa benimde bildigim bir paylasim yaptin bunu biliyordum iste yuhuuuu :))
    ellerine yüregine saglik canim

    YanıtlaSil
  3. sagolasin canem
    kolayliklara vesile olan sen
    her zorlugun kolaylikla uzak olsun senden
    sefiiiyom seni ben

    YanıtlaSil
  4. güzel ama geç oldu biraz benim için :)

    YanıtlaSil

Recent in Recipes

SON YAZILAR