23 Temmuz 2012 Pazartesi

Benzersiz

Evinizi inceler misiniz?Esyalari,evde yasayanlari veya yasananlari?..Esyalarin degisimini veya bazi anlari yakalamayi sever misiniz?..Zaman zaman yapmaktan hoslanirim bunu..Sanki gunden bazi anlari hapsedermis gibi oluyor..Neler var,nasillar..renkleri dokulari diger esyalarla birlikte oluslari..en ufak seyde bir seyler arayisi mi bilmem ama belki de guzel kareler cekmek yakalamak istedigim icindir..
Ya da daha dogrusu..hic bir seyin ayni kalmayacagindan emin oldugum icin..bugun yarin gibi olmayacak..bu gun dun gibi olmadigi gibi..bu gun evimde oyuncaklar rengarenk esyalar var..cocuklarim buyuyunce hic biri evde bulunmayacak belki bir kismi saklanacak..hatira olarak paketlenip tavan arasina kaldirilacak..


Oyunun bittigi ani simgeleyen oyuncaklar..ve oyunun tekrar baslamasi icin hazir bekleyen oyuncaklar..

Kizimin saclarinin resmi geliyor bu yuzden bir masallah koydum..sart!





Her gun degisecek sac rengi..ve aralarindaki kahve ve bal tonlari..kivrimlari,saclarin parlakligi..isigin kendini kademe kademe yaymasi..hic bir sey yok su anda..sadece resimledigim karede mevcut..


Biraksan bir kenarda belki bir haftada curuyecekler..belki de yenecekler bilmem..Apple ile elmalar yanyana..guzel bir benzetme oldu..


Bugun Ramazanin 4'ncu gunu..yarin 4'ncu gunu asla olmayacak..bugun tutulan oruc bugun icindir yarin bugunun orucu tutulmayacak..namazi kilinamayacak..her tarif ozeldir ve kesinlikle tektir..
Ornek olarak?bu gun 23 temmuz pazartesi kilinan bir ogle namazini omrun boyunca bir daha asla asla kilamayacaksin..bu gun asla geri gelmeyecek..


Sabahin isigi gibi..sabah gidince geri donmuyor..hic bir sabah daha once yasanmis bir sabah olmuyor..benzersizlik hosuma gidiyor..her gun yeni her gun ozel ve farkli bir sabah bir isik bir tazelik ve gun..
Hayat..benzersiz ve tek..ne yasaniyorsa simdi..su anda..giden gecmis..gelecekten zaten emin degiliz..



Sevgilerimle..



..
Blog Calismalarim
Blog Calismalarim

”Bu Dünyada Çiçeklere Bakmak İçin Cehennemin Çatısında Yürüyoruz,Haydi Gelin,Çatıya Çıkalım!”

8 yorum:

  1. rengarenk oyuncaklar...
    bende çok sevrim...
    henüz çocuğum yok ama çocuktan da bi farkım yok....
    rengarenk peluş oyuncaklarım var...
    hepsni çok seviyorum...
    ben zaten renkli bir kişiliğim...
    renksiz bir hayatta asla yaşıyamam...
    öptüm kocaman....
    hayırlı ramazanlar canım...

    YanıtlaSil
  2. @Gurme Şirine:Peluslar da cok hostur bizde cok fazla yok ama yine de bir kac fil bir kac kertenkele vardir ayicik da tabii ki hangi evde yok ki :)
    Sevgiler canimmmmmmmmmm hayirli iftarlar kiz :)

    YanıtlaSil
  3. beni en çok bir sonraki ramazana kadar( ki o zamana çıkabiceğimiz meçhul) geri gelmeyecek ramazan 1 2 3 oruçları teravih namazı düşündürür her güne ayrı ayrı sevabı verilen bu namazı kaçırırsak nasıl alıcaz o sevabı diye düşünürüm

    YanıtlaSil
  4. @sedaSRC(BiçDikGiy):Her namazin sevabi farkli balim cok haklisin..dusundurdun beni kuzu cok dusundurdun..

    YanıtlaSil
  5. Ben de çok severim küçük detayları incelemeyi, bu yüzden kalem gibi herşeyin düpdüzgün olduğu evlerde daralırım. Çünkü koltuktaki minderin devrilmiş olması orada biraz önce oturan kişinin izini taşır bana göre. Dağınıklık değil kastettiğim, yaşanmışlık. Çok güzel yazmışsın eline sağlık. Her günü sonmuş gibi yaşamak dileğiyle, sevgiler :)

    YanıtlaSil
  6. @Seyhan Kaya:Yasanmislik cok dogru bir tabir!..dedigine de katiliyorum demeden gecemem,kalem gibi evler jilet gibi oprtulere hayir..
    Hayat kokmali evler..hayat hareket ve bereket :) sevgiler canim..

    YanıtlaSil
  7. bugün birdaha olmayacak... çok güzel anlatmışsın bunu sondan bir önceki bölümde... yüreğine sağlk ablacım..

    YanıtlaSil
  8. @EflHatun:Sarildim kuzum eksik olma..tekrar dogum gunun hayirli ve ugurlu olsun insallah canim..

    YanıtlaSil

Recent in Recipes

SON YAZILAR