5 Mart 2012 Pazartesi

Heyecan-Umut-Dua

Hayırlı sabahlar herkese..hepinize ayrı ayrı sevgilerimi selamlarımı gönderiyorum sarılıyor öpüyorum..
Günlerden Salı aylardan Mart yıllardan 2012 olmak üzere ve bende ne tutkusu ne arzusu ne isteği ne de düşüncesi olan araba sürme davası kapıma iyice dayanmışken bu heyecanı bastırmaya olumlu düşünme eylemlerimi sürdürmeye bu sabah itibariyle başlatmış bulunuyorum..
Yarın öğle saatlerinde sınavım var dilerim kazanırım da bir kez daha bu duruma girmem gerekmez kafam dinlenir rahatlıkla sürer dünya turuna çıkarım :)
Ya evet..müsaitim ya iki çocukla..neyse inşallah o da olacak belki 40'mdan sonra eşimi alıp dolaşırım dünyayı..





Heyecan var ama çok çok bahsedip de gözümde büyütmek istemiyorum zira heyecan herşeyi mahvedebilir ayrıca köreltebilir strese dönüşebilir ne demiş İngiliz:Kaçmaya çalıştığın her şey kafanda..anladık biz bunu ..










Asuman dostuma hediyesini hazırladım inşallah bizim kuzen hafta sonuna kadar İstanbul yollarına düşecek ve bir an evvel eline ulaşması için İstanbuldan express gönderecek..çikolatalar erimesin :)










Sevgili dostlarım ricam olsun sizden ne olur dualarınızı eksik etmeyin okuyabilecek veya okutabilecek dostlardan fetih süresini okumalarını ve bildirmelerini isterim..dualarınıza talibim yalnız bırakmayın ne olur..ayrı bir post olarak da akşama yayınlayacağım şimdiden bahsetmek istedim.
Ayrıca sınavım başarıyla geçerse 3 Header hediye edeceğim ama kime nasıl onu da bilmiyorum düşünecek durumda da değilim..
Yine de mutluluğumu mutlu ederek paylaşmak adına 3 header hediyem olsun.sadakam olsun.

Bir tanesi dini işte aşağıda gördüğünüz diğerleri ise sahibine göre yapılacak..




Güzel bir gün olur inşallah..
Kocaman sarılalım ..:)

Allahım sen bizlere hayırlısını nasip eyle gönlümüzü de ona razı eyle..

Amin..

Hayırlı sabahlar..
Blog Calismalarim
Blog Calismalarim

”Bu Dünyada Çiçeklere Bakmak İçin Cehennemin Çatısında Yürüyoruz,Haydi Gelin,Çatıya Çıkalım!”

6 yorum:

  1. Canım ya,sıkıntı etme başarırsın..Heyecanını bastır her şeyi mahveder, sakin olmaya çalış...Ben sana yarin öğleye kadar bir tane fetih suresi okurum..Allah gönlüne göre versin..Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  2. Sıkıntı etmiyorum ablacım ama çok çaba sarf ettim inşallah başarırım..Okursan çok çok sevinirim teşekkür ederim çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  3. Sevgiciğim Allah kolaylık versin inşallah başarırsın kafana fazla takma taktıkça daha çok heycanlanırsın ben senin için öğle namazından sonra dua ederim mutlu haberlerini bekliyorum
    sevgilerimle:)

    YanıtlaSil
  4. Ben güveniyorum sevgim sana başaracaksın Allahın izniyle... Akşam dua edicem canım sana merak etme zaten hep dualarımdasın...

    YanıtlaSil
  5. K.bakma canim ancak pc basina oturabildim biraz gec olacak ama :/ duana amin diyorum..
    InsALLAH basarirsin canim..
    Rabbim sinavinda kolayliklar versin..zorlastirmasin hayirla sonuclandirsin..
    Güzel ve mutlu haberlerini heyecanla bekliyorum..hadi hayirlisi :))
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Allah yardımcın olsun Sevgi Abla :) çok kolay ben bile aldım :) Sen haydi haydi alırsın :) O yüzden heyecanlı olmana hiç gerek yok :)

    YanıtlaSil

Recent in Recipes

SON YAZILAR