13 Kasım 2012 Salı

Baglanti-Link nasil eklenir?

Hayirli sabahlar sevgili dostlarim..Allah herkesi saglik ve mutluluk nasip etsin dilerim bugunku zorlarimizi kolaylastiririr yuklerimizi hafifletsin rabbim..amin.Ozelden sorulan,sozlerin aciz kaldigi icinde post olmayi hak eden bir sorunun cevabi var bu gun..Konu icine baglanti veya link nasil eklenir Sevgim diye soran guzel dostum Tatli'dan Tuzlu'ya Aynur ablam senin icin..


Bismillah..
Yukaridaki resimde gelisi guzel bir post hazirlama asamasinin resmi var..postumuzu hazirlama esnasinda veya bittikten sonra da link(baglanti)vermek istedigim kelimenin ustunu mouse ile tarayarak resimdeki gibi belirliyoruz.. Ardindan mor daire icine aldigim BAGLA secenegine tikliyoruz


Karsimiza cikacak olan penceredeki secenekleri ele alalim biraz..Goruntulenecek metin kisminda daha evvel taradigimiz kelime belirmistir..dileyen onu farkli bir sey ile de degistirebilir ornegimizde Din kelimesini baglamak istiedigimiz icin oldugu gibi birakip calistim..
Hemen altinda link baglanti adresini gir metni bulunmakta,iste tam buraya eklemek istedigimiz baglantiyi yaziyoruz..adresi yazdiktan sonra daire icine alinan Tamam secenegi isleve girecektir..Tamam deyip pencereyi kapatiyoruz..


Postumuza baktigimizda kelimemiz ve icindeki baglanti yukaridaki resimde oldugu gibi goruntuleniyor olacaktir..hata yaptigimiz takdirde mavi cubugun uzerindeki Degistir veya Kaldir seceneklerine tiklayarak islemi basa sarabiliriz.

Asagidaki metnin icinde yukarida anlattiklarim var..daha anlasilir olmasi ve canli olarak gorup denemeniz icin silmedim..
SImdi Din kelimesine tiklayarak ilgili baglantiya gecis yapmaniz mumkun olacaktir..

Bu kadar :)




(Kıyafeti dar olan kadın, bana göre boş yere başını örtmesin ve diğer ibadetleri boşuna yapmasın. Ya hepsini yapsın veya hiç yapmasın) demek, uygun olur mu?
CEVAPÇok yanlıştır. Din kitaplarına aykırı, indî bir sözdür. Din hakkında şahsi görüşün değeri olmaz. Bana göre böyle olmalı denmez. Bize göre veya size göre demenin ve şahsi düşüncenin dinde yeri yoktur. Din, nakle dayanır. Söylenilen şey, hangi kitapta yazıyorsa onu bildirmesi gerekir.

(Ya hep ya hiç) imanda olur. İmanın azı çoğu olmaz. İman ya vardır, ya yoktur. İmanın şartlarından birini bile inkâr küfür olur. Ama ibadetlerin birini yapmayan veya günahlardan birini işleyene kâfir denmez. Bazı ibadetleri yapamayana veya bazı günahlardan kaçamayana, sen şu günahı işliyorsun, artık ibadete lüzum yok denmez. Günah küçük olsa da, kaçmaya çalışmalı. Bir günaha alışan, ötekilerini de işlemek isteyebilir. Bir günah, öteki günahları davet eder. İmam-ı Rabbani hazretleri buyuruyor ki:
Bütün günahlara tevbe edip hepsinden kaçmak büyük nimettir. Bu yapılamazsa, bazı günahlara tevbe etmek de nimettir. Bunların bereketiyle belki bütün günahlara tevbe etmek nasip olur. (Bir şeyin bütünü ele geçmezse, hepsini de kaçırmamalı) buyuruldu. (2/66)
Birkaç günaha müptela olan kimse, birinden vazgeçmek isterse ona, (Diğerlerini bırakmadığına göre, bu günaha da devam et) denmez. Günah miktarı ne kadar azaltılırsa o kadar iyi olur, çünkü Allah’tan korkarak bir günahtan vazgeçmek iman alametidir.

CEKILISIM VAR

Son son olarak cekilisimi amman unutmuyorsunuz..



Sevgilerimle canlarim kolay gelsin..




..



Blog Calismalarim
Blog Calismalarim

”Bu Dünyada Çiçeklere Bakmak İçin Cehennemin Çatısında Yürüyoruz,Haydi Gelin,Çatıya Çıkalım!”

10 yorum:

  1. YİNE FAİDELİ BİR PAYLAŞIM

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ablacım inşallah faydalanır dostlarım..

      Sil
  2. bilgisayar blog yemek el işi maşallah nazar değmesin sana valla.
    :)

    YanıtlaSil
  3. bende bu konuyu merak ederdim çok faydalı oldu Allah razı olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin canım cümlemizden işine yaradığına sevindim doğrusu..

      Sil
  4. benimde bir sorum olucaktı. daha öncede 2 yere sorduğum halde çözüm bulamadım. benimpostlarıma eklediğim ressimler beni takip edenlerin kumana paneline çıkmıyor. sadece yazılarım gözüküyor. aynı durum popüler postlarımdada oluyor. önce ressim sonra yazı koyuyorum yinede olmuyor. nerede yanlış yapıyorum çözemedim gitti.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayarlar kısmından Yayınlar seçeneklerine bak canısı..
      Çözemezsen mail at kuzum,sevgiler..

      Sil
  5. canimmmmmmmmmm arayan bulurmusya benim cevabimda burdaymis iste buldum:)))))
    Allah razi olsun birtanem muradima erdim sonunda :)) cok kolaymis ya :))
    sen bizim islerimizi kolaylastiriyorsunya Rabbimde senin dünya ve ahiretteki tün islerini kolaylastirsin ins.
    seni seviyorummmmmmmm sakin gitme birseylere.

    YanıtlaSil
  6. İnanmayacaksın ama bunu anladım :))
    Pekiii bir post yazarken eski tariflerden birine yönlendirebilmek gerekirse, bunun için ne yapacağım? :(

    YanıtlaSil

Recent in Recipes

SON YAZILAR